Βοήθεια σχετικά με την εγγραφή σας

Για να εγγραφείτε στο club τον διαπραγματεύσεων θα πρέπει να επιλέξετε από το menu δεξιά Εγγραφή. Αφού το πατήσετε αυτό θα βρεθείτε στην οθόνη εγγραφής.

Στην οθόνη αυτή θα δώσετε τα συνθηματικά (Όνομα χρήστη κωδικός) που θέλετε καθώς και το πραγματικό σας όνομα, επώνυμο, τηλέφωνό και για το πώς μάθατε για το diapragmateuseis.gr τα οποία είναι υποχρεωτικά.

Στο email που θα συμπληρώσετε, το οποίο είναι υποχρεωτικό, μετά την διαδικασία εγγραφής θα σας αποσταλεί ένα email από το οποίο θα επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Προσοχή!!!!! αμέσως μετά την εγγραφή δείτε τα email σας .Εάν δεν επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας (το email που θα σας αποσταλεί λέει πώς γίνεται αυτό) δεν θα μπορείτε να μπείτε στο club, ακόμα και εάν έχετε ολοκληρώσει επιτυχώς την διαδικασία.


* τον κωδικό πρόσβασης, σας ζητείτε στο πεδίο Επαλήθευση κωδικού να τον ξαναπληκτρολογήσετε για επιβεβαίωση της σωστής αποτύπωσης του
** Στον κωδικό ασφαλείας θα πρέπει να πληκτρολογήσετε σωστά τις 2 λέξεις που εμφανίζονται, στο πεδίο ‘Type the two words’ και στην συνέχεια να επιλέξετε εγγραφή για την ολοκλήρωση της εγγραφή σας